Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním.
Tmavé korpusy plnené šľahačkou a gaštanovým pyré.
Svetoznámy viedenský vynález plný čokolády.
Šťavnaté mrkvovo - orechové korpusy so smotanovou náplňou.
Tvarohový krém vo svetlých korpusoch, kombinovaných s ...
Smotanová torta so sviežou chuťou jahôd a jahodového želé.
Svieža torta s lesným ovocím.
"Oblíž prst" a to doslova...
Torta s chuťou šťavnatých višní.
Smotanový krém doplnený o piškóty s chuťou voňavej kávy.
Torta pre milovníkov kokosu, ktorý tvorí náplň tohto ...
Kombinácia višní a čokoládovej plnky v tmavých korpusoch.
Tmavé korpusy torty sú plnené čokoládovou penou v ...
Vanilkové korpusy s karamelovou šľahačkovou plnkou
Voňavé chrumkavé jablká so šľahačkou
Penové pláty plnené šľahačkou a ovocím
Ovocná torta
Medové pláty s vanilkovou plnkou doplnené slivkovým ...
Kakaové korpusy plnené maslovou plnkou s vlašskými orechmi ...
Čokoládová torta s banánom v dvoch vrstvách
Kakaové korpusy plnené čokoládovou varenou plnkou, poliate ...
Tortička z kakaových korpusov, plnená šľahačkou s orechmi a ...
Tradícia cukrárenskej výrobne Kros plus sa začala písať v roku 2000. Za týchto viac ako desať rokov sme sa vypracovali na jednu z najvyhľadávanejších „cukrární“.
Tekovská Breznica 527
966 52 Tekovská Breznica
Telefón: 045/68 61 056
cukrarenkros@cukrarenkros.sk